ATV ekranlarında ilk 2 bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan Maraşlı dizisinin reytinglerini de yükseltmesi ve kemik bir izleyici kitlesine hitap etmesi ilk iki bölümden kavuşması çok büyük bir başarı olarak tanımlanıyor. Pazartesi gibi zorlu bir günde ansızın sefirin kızını sollayan, Yasak Elma’yı da ikinci bölümüyle Total ve AB kategorilerinde geçen Maraşlı dizisi ekranda olabileceğini ve daha da güçlenir bileceğini Böylelikle göstermiş oldu.

Maraşlı dizisinin başrollerinde Genç Yetenekler Alina Boz ile Burak Deniz oynuyor. Fakat yan karakterler de oldukça önemli oyuncuları projesinde oynatan Maraşlı dizisinin kurgusunda ki en önemli husus ise yan karakterlerin her birinin kendi hikayelerinin olması ve bunların da genel hikâyeye çok büyük bir katkı sağlamasıdır. Böyle olunca da merak unsuru artış gösteriyor. İzleyiciler diziye daha da çok tutuklu kalıyor.

Dizinin en büyük sırrı da aslında bu yan karakterlerin hepsinin içinin dolu olması ve kendi hikayeleri ile senaryoya ayak uydurmaları ve hikayeyi zenginleştirmeleri. Böylelikle dizinin senaryosu tekdüzelikten çıkıyor ve başrollerin yanında izleyicileri adeta cezbeden yan karakterleri oluşturmuş oluyor.

Maraşlı Dizisi Yan Karakterler Kimler?

  • Saygın Soysal
  • Serhat Kılıç
  • Rojda Demirer
  • Cemil Büyükdöğerli
  • Melis İşiten
  • Neslihan Acar
  • Kerem Atabeyoğlu

Yukarıda isimleri zikredilen yan karakterlerin kendine has hikayelerinin bulunması hikayenin daha zengin bir şekilde izleyiciye aktarılmasını sağlıyor. Bu durum aslında izleyicinin Maraşlı dizisini seyrederken sıkılmasının önüne geçiyor.

Çünkü aynı dizide değişik hikayeler, değişik senaryolar izleyiciye anlatılıyor. Bu durum, tekdüzelik sıfatının arka planda kalmasını sağlıyor.

Editör: Wan Haber