ATV'nin yeni dizilerinden Maraşlı bu akşam 2. bölümüyle ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan dizi izleyicileri ekran karşısına kilitlerken yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz'in paylaştığı dizi ilk olarak 11 Ocak akşamı ekranlara geldi. Dizi ilk bölümüyle sosyal medya platformlarında en çok konuşulanlar arasına girerken seyirciler dizinin konusunu araştırmaya koyuldu. Peki ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinin konusu nedir? Kimler oynuyor? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Hangi kanalda çıkıyor?

İlk bölümüyle televizyon izleyicilerinin beğenisini toplayan Maraşlı dizisi bu akşam yeni bölümüyle yeniden sevenleriyle buluşacak. 

MARAŞLI DİZİSİNİN KONUSU NE? 

ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinde Burak Deniz'in hayat verdiği Maraşlı, özel kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır. Ta ki Alina Boz'un canlandırdığı dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı’nın sahaf dükkanından içeri girene kadar... Türkiye’nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel’in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur’un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur, istemeden karıştığı olaydan Maraşlı sayesinde kurtulur. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur’un hayatı tehlikededir.

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI

Dizide Alina Boz ve Burak Deniz'in haricinde Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Rojda Demirer, Melis İşiten gibi isimler yer alıyor. 

Editör: Wan Haber