ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinden izleyicilerine kötü haber geldi! TIMS&B Productions imzalı Maraşlı dizisi final yapacak mı? Uzun bir süredir merak edilen bu sorunun cevabı kısa bir süre önce yanıtlandı! Yakışıklı oyuncu Burak Deniz ve güzel oyuncu Alina Boz'un başrolünü oynadığı Maraşlı dizisinin geleceği kısa bir süre önce belli oldu!

Arda Sarıgün'ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ethem Özışık, Pelin Gülcan ve Ercan Uğur tarafından senaryosu kaleme alınan Maraşlı dizisi yayın hayatına Ocak ayında başlamıştı. İlk bölümlerinde reyting sıralamalarında oldukça iyi bir performans gösteren dizi, son yayınlanan bölümleriyle reytinglerde düşüş yaşamaya başlamıştı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yaptığı habere göre sevilerek takip edilen Maraşlı dizisi final yapma kararı aldı! Şu an dizinin net olarak final yapacağı tarih belli değil. Ancak önümüzdeki günlerde Maraşlı dizisinin final tarihinin kesinleşmesi bekleniyor.

'Maraşlı final olamaz' 
Kısa bir süre önce final yapacağı haberinin yayınlanmasıyla Maraşlı dizisinin hayranları bu karara tepkisini göstermeye başladı! Sosyal medya platformlarında Maraşlı dizisinin final olmasına karşı tepki gösteren dizinin sevenleri yapım şirketine ve kanala mesajlar atmaya başladı. Ayrıca Twitter platformunda 'Maraşlı FinalOlamaz' başlığı ise kısa bir süre önce popüler başlıklar arasında yer alarak gündeme girmeye başardı.


Maraşlı dizisinin konusu nedir?
Özel kuvvetlerden ayrılan Maraşlı kendisine bir sahaf dükkanı açmıştır. Eski asker olan Maraşlı'nın katıldığı bir konserde kızı Zeliş, terör örgütü tarafından vurulur. Kızına yaşatılanların intikamını almak isteyen Maraşlı'nın dükkanına bir gün fotoğrafçı Mahur Türel gelir ve istemeden bir olaya karışır. Mahur'un hayatını kurtaran Maraşlı için ise her şey yeni başlamıştır.

 

Editör: Wan Haber