ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinin yeni bölümünde tüm izleyiciler her şeye hazırlıklı olsun! Pazartesi akşamlarının sevilerek izlenen aksiyon ve polisiye dizisi Maraşlı, 7 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölümü ile yine izleyicileri ekrana kilitleyecek! Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla herkesten tam not alan Maraşlı dizisinin yeni bölümünde şok gelişmeler yaşanacak!

TIMS&B Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor. Ethem Özışık, Pelin Gülcan ve Ercan Uğur tarafından senaryosu kaleme alınan Maraşlı dizisinin başrolünde ise Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor. Son bölümlerde dizideki birçok oyuncunun ayrılması ve farklı karakterlerin diziye dahil olması ile konu anlamında da büyük bir değişikliğe giden dizi yeni bölümüyle herkesi şaşırtacak.

Maraşlı 21. bölümde neler olacak?
Savcı Tolga, Mahur ve abisi Necati'nin yanına gittiği sırada Maraşlıyı görünce rahatsız olur. Mehmet İnce hakkında sorular yönelten Savcı Tolga araştırmayı bırakmamıştır. Necati bir anda ortadan kaybolur ve Mahur her yerde onu aramaya başlar. Maraşlı'nın Necati'yi kurtardığı haberini öğrenen Hurdacı ise bu çok sinirlenir. Mehmet İnce'yle ilgili araştırmalarına devam eden Savcı Tolga ise Hilal'e kadar ulaşır. Yüksek kurumlara başvuran Savcı Tolga, Maraşlı'nın Mehmet İnce olduğunu öğrenecek midir? Maraşlı, Mehmet İnce olduğunu Mahur'a söyleyecek mi?

Temmuz ayında final yapması beklenen Maraşlı dizisinin 21. Bölümü 7 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosu:
Burak Deniz
Alina Boz
Kerem Atabeyoğlu
Serhat Kılıç
Saygın Soysal
Rojda Demirer
Cemil Büyükdöğerli
Melis İşiten
Cihan Yenici

Editör: Wan Haber