ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi sezona oldukça iddialı başlamıştı. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören aksiyon ve dram dolu dizi son sezonun en çok konuşulan yapımları arasında yer almayı başarmıştı.


Sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin ilk bölümü 2021 Ocak ayında yayınlanmaya başlamıştı. TIMS&B Productions tarafından yapımcılığı yapılan dizinin yönetmen koltuğunda ise Arda Sarıgül bulunuyor. Ethem Özışık, Pelin Gülcan ve Ercan Uğur tarafından kaleme alınan Maraşlı dizisi ATV kanalında en çok sevilen diziler listesinde yer almayı kısa sürede başarmıştı.


İddialı bir oyuncu kadrosu!
Kadrosunda Burak Deniz, Alina Boz, Serhat Kılıç, Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Saygın Soysal, Yahya Çelebi, Cemil Büyükdöğerli, Melis İşiten ve Cengiz Sezgin gibi iddialı isimlerin yer alması ise diziden beklentiyi daha da arttırmıştı.


Reytingleri son haftalarda düştü!
İzleyiciye her duyguyu derinden yaşatan Maraşlı dizisi yayın hayatına oldukça iddialı başlamıştı. İlk bölümlerinin yayınlanması ile reyting sıralamalarında üst sıralarda yer almayı başarabilen dizi son haftalarda sıralamalarda büyük bir düşüş yaşıyor! Dizinin reytingleri düşünce de herkesin aklına dizinin final yapıp yapmayacağı sorusu geldi. ATV'nin en sevilen yapımları arasında yer almayı başaran Maraşlı dizisinin final yapıp yapmayacağı şu an yapım şirketi tarafından doğrulanmadı. Dizinin şu an biteceğine dair bir duyuru yapılmadı bu yüzden Maraşlı dizisinin hayranları şu an rahatlayabilir. Ancak dizinin önümüzdeki haftalardaki reyting performansı da dizinin devam edip etmeyeceğini belirleyecek. 


Maraşlı dizisinin konusu nedir?
Büyük bir çatışma sırasında şok geçirip dili tutulan kızı Zeliş'in sağlığının düzelmesini amaç edinen Maraşlı aynı zamanda tüm bu yapılanların intikamını almak için yemin ederek kendisini büyük bir planın içinde bulur. 

 

Maraşlı her Pazartesi akşamı saat 20.00'da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Editör: Wan Haber