ATV'nin en çok sevilen dizileri arasında yer alan Maraşlı dizisi 17 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ile herkesi soluksuz bıraktı! Birbirinden olaylı ve heyecanlı sahnelerin yaşandığı Maraşlı dizisinde dün akşam olanlar herkesin aklını karıştırdı! 

Tims&B imzalı Maraşlı dizisi 18. bölümü ile herkesi şaşırttı! Kadrosunda Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Cemil Büyükdöğerli, Melis İşiten ve Cihan Yenici gibi isimlerin yer aldığı Maraşlı dizisi final mi yapıyor? Maraşlı dizisinin 18. bölümünde yaşananlar dizinin izleyicilerini korkuttu!


Maraşlı dizisi final mi yapıyor?
Son haftalarda Maraşlı dizisinin reytingleri düşüşe geçtiği için dizinin hayranları bu durumdan oldukça endişelendi. 17 Mayıs akşamında yayınlanan bölümde de oldukça çarpıcı olayların yaşanması izleyicileri korkuttu. Maraşlı dizisinin final yapıp yapmayacağı henüz kesinleşmedi. Dizi şu anda çekimlere devam ediyor ancak önümüzdeki haftalarda yayınlanacak olan bölümlerin getireceği reyting dizi için çok kritik olacak!

Maraşlı 18. bölümde neler oldu?
Hilal'in yaptıklarından sonra istihbarattan ayrılan Maraşlı doğruca Mahur'a gider ve tüm gerçekleri ona anlatır. Ancak Necati, Maraşlı'dan önce davranır ve Celal'in istihbaratta çalıştığını önceden ona söyler! Bu haberle yıkılan Mahur'un artık Maraşlı'ya da güveni kalmamıştır. Kendisine söylenen yalanlardan çok sıkılan Mahur kendisini çaresiz hisseder. Aziz ve İlhan'ı kaçıran Savaş ise şoke edici gerçeği öğrenir! Öz abisi sandığı Necati'nin aslında Aziz'in öz oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği Necati'ye de söyler. Aziz'in yıllar önce DNA testi yaptırdığını öğrenen Necati bu belgeyi bulur ve gerçekten de Aziz'in öz oğlu olduğunu öğrenir! İlhan ve Aziz'i kurtarmak için Maraşlı ile yola çıkan Necati, ne yazık ki abisini ve babasını kurtaramaz! Aziz ve İlhan'ın cesedi bulunur ve tüm suç ise Maraşlıya kalır. Kasten cinayet işleme suçundan yargılanan Maraşlı işlemediği cinayet için ağırlaştırılmış müebbet cezası alır.İnandığı yalan yüzünden hem babasını hem de abisini kaybeden Necati ise bu acıya daha fazla dayanamaz ve intihar eder!

Editör: Wan Haber