ATV ekranlarında Pazartesi Akşamları yayınlanan ve yeni bir başlangıç yapmasına rağmen harika işlere imza atan Maraşlı dizisinde şimdiye kadar 7 bölüm ekranlara geldi. 8 yeni bölüm Yarın akşam saati 20:00’da ATV’de sizlerle beraber olacak. Burak Deniz ile Alina Boz gibi genç yeteneklerin başrollerinde oynadıkları ve harika bir performans sergiledikleri Maraşlı dizisinin hikayesine olan yüksek ilgi izleyicileri ekran başına kilitliyor.

Maraşlı 8. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

  • 'Ömer'i babam öldürdü kızım' biçiminde annesinin bırakmış olduğu videoyu seyreden Mahur ve ev halkı Sokak uğrayacak. En ciddi tepkiyi ise Necati verecek, Necati önceki yayınlanan fragman videosunu da babasına 'senin için katil oldum' şeklinde konuşmuştu. Ömeri yoksa Necati mi öldürdü? İşte bu sorunun cevabı Pazartesi akşamı Maraşlı dizisinin 8. Bölümünde yanıt bulacak.
  • Mahur, kulakları ile duymuş olacaklara üzerine büyük bir şok yaşarken, artık Türkiye'den ayrılıp Amerika'ya yerleşmeye karar vermiştir. Maraşlı ise bunu öğrenince havalimanına giderek onu geri döndürmek amacıyla elinden gelen gayreti en büyüğünü ortaya koymaya çalışacak.
  • İlhan Bey 'sana ihtiyacım kalmadı, benden de ailemden de uzak dur' şeklinde konuşarak Maraşlıyı artık göndermek istediğini beyan etmiştir fakat Maraşlının işi henüz bitmedi, uçağa binmek üzere olan Mahur’u  Maraşlı son kozunu aşk ile oynayacak.

Maraşlı dizisi 8. yeni bölümüyle (1 Mart pazartesi) 20:00’de Atv'de!

Editör: Wan Haber