Pazartesi Akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Maraşlı dizisinin 8. Yeni bölümü yarın akşam ekranlardaki yerini alacak. Başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz gibi genç ve yetenekli oyuncuların oynadıkları Maraşlı dizisinde beklenen an ise nihayetine geldi. Uzun bir zamandır Maraşlı ile Mahur’un arasında bir yakınlaşma bekleyen izleyiciler, Maraşlı dizisinin Yarın akşam ekranlara gelecek olan 8 yeni bölüm 2. Fragmanı ile bir hayli heyecanlandı.

Maraşlı Yarın akşam (1 Mart Pazartesi) Neler Yaşanacak? Mahur Amerika'ya Gidecek Mi?

  • Mahur'un annesi ile alakalı olan doğruyu öğrenmesi ile beraber dizide heyecan Doruk olacak. Bu durumu simgeleri ise 8. bölüm 2. fragman da ortaya çıktı.
  • Maraşlı 8. bölüm 2 fragmanı da; Mahur’un annesi ile ilgili olan videoyu evdekilere izledikten sonra gerçeklerin sonrasında yurtdışına yani Amerika'ya çıkmaya karar vermesi Maraşlının bu durum karşısında atacağı Adını ne olacağını gündeme getirdi.
  • Maraşlı, Mahur’u yurt dışına çıkma kararından vazgeçirmek bilecek mi? İşte yarın akşamki 8. bölümde Bu sorunun cevabı aranacak.
  • Mahur’u, Maraşlıya yeniden güvene bilmesi amacıyla Maraşlı, Aşk kuzunu kullanacak ve 'ben sana aşık oldum Bayan' demesi ve Daha sonrasında ise öpüşmeleri sosyal medya platformlarını deyim yerindeyse salladı.

Tüm bu gelişmeleri ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız Yarın akşam Atv ekranlarını açmayı unutmayın!

Maraşlı dizisi 8. yeni bölümüyle yarın akşam saat 20:00’ da Atv'de!

Editör: Wan Haber