Times prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği, Timur savcı ile Burak sağyaşar'ın yapımcılığını yaptığı, başrollerinde Alina Boz ile Burak Deniz gibi genç yeteneklerin oynadıkları 'Maraşlı' bu akşam Atv'de ekranlara gelecek 7 yeni bölümünde tansiyonun yükselecek.

Merak içerisinde beklenen yeni bölümde; maraşlının kızı ile mahurla katılmış olduğu kermese savaşın düzenlemiş olduğu baskın, artık bardağı taşıran son damla olacak.

Kızı Zeliş'i hastaneye kaldırılan Maraşlı, bu baskını savaşın yaptığından emin olduktan sonra onu öldürmeye ant içecek. İyileşmeye yavaş yavaş başlayan Maraşlının kızı Zeliş ise bu halinden kendisini sorumlu tutan Mahur ile Maraşlı’ yı elini kana bulamaması için ikna etmeye çalışacak. İntikamını almak amacıyla savaşın peşinde iz süren Maraşlının, savaş ile bir araya gelip yüzleşeceği sahnede nefesler adeta tutulacak. Dizisinin bu akşamki ekranlara gelecek yeni bölümünde Savaş, Ömer'in oğlu olduğunu dile getirerek de herkesi şaşkınlığa çevirecek. Bu dizi Artık yeni döneme giriş yapıyor, heyecan daha çok yüksek, tansiyon da aynı şekilde hiç inmiyor. Ethem Özışık, Ercan Uğur, Pelin Gülcan’ın senaryosunu kaleme aldıkları, yönetmen koltuğunda ise Arda Sarıgül'ün oturduğu; Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Deniz ile Aleyna Boz'dan başka Ayrıca Melis İşiten, Neslihan Acar, Cihan Yenici, Sinem Akyol, Gizem kala, Bedriye Roza çelik gibi oyuncuların rol aldıkları Maraşlı her pazartesi saat 20:00 da ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Maraşlı dizisinin hikayesi hususunda bu akşam ekranlara gelecek olan 7. yeni bölümünü büyük bir önemi var. Aslında tam bir dönüm noktası da denilebilecek bir bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Hatta şimdiye kadar Maraşlı dizisinin ekranlara gelen bütün fragmanları bir gün hikayesi Aslında yeni başlıyor da denilebilir. Bunun sebebi ise Savaş karakterinin, öldürülen Aziz'in iş ortağı Ömer'in Oğlu olduğu ortaya çıkacak. Yani Şimdiye dek pek çok dizi hayranının acaba mı diye içinden geçirdiği fakat olaylara bakınca da aslında tam da konduramadığı gerçek ortaya çıkacak. Savaş, Ömer'in oğlu olduğunu açıkladıktan sonra ise artık deli soruları peş peşe gelmeye başlayacak.

Maraşlı dizisi 7 yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’ da ATV ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber