Atv ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinin yeni bölümünde yine heyecan dorukta olacak! Her bölüm aksiyon ve gerilim sahneleri ile izleyicinin nefesini kesen Maraşlı dizisinin yeni bölümü Pazartesi akşamı ekranlarda yer alacak!

TIMS&B Productions imzalı dizi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Arda Sarıgün'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Maraşlı dizisinin senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme alıyor. Hem iddialı oyuncu kadrosu hem de gerilim dolu konusu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Maraşlı dizisinin yeni bölümünde oldukça ilginç gelişmeler yaşanacak! 

Kadrosunda Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Cemil Büyükdöğerli, Melis İşiten ve Cihan Yenici gibi isimlerin yer aldığı Maraşlı dizisinin yeni bölümünü soluksuz izleyeceksiniz!

Maraşlı 19. bölümde neler olacak?
Aziz ve İlhan Türel'i öldürme suçundan hapse giren Maraşlı burada koğuş ağası olan Fuad'ın hayatını kurtarır ve Maraşlı'nın hapishanedeki pozisyonu da değişir. Kanıt yetersizliği nedeni ile beraat eden Maraşlı'ya Fuad öyle bir teklifte bulunur ki Maraşlı nasıl cevap vereceğini bilemez! Halası Hamiyet ile başka bir evde yaşamaya başlayan Mahur ise babası ve abisinin ölümünün soruşturmasını üstlenen Savcı Tolga'dan çiçek alır ve bunu Maraşlı fark eder! Maraşlı ve Mahur aşkı yeniden alevlenecek mi?

Maraşlı ne zaman sezon finali yapacak?
İlgiyle takip edilen Maraşlı dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Dizinin Haziran ayında sezon finali yapması bekleniyor.


 

Editör: Wan Haber