Yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi derinden etkilemeyi başaran Maraşlı dizisi 18. bölümü ile yine herkesi nefessiz bırakacak! Son dönemin en popüler aksiyon ve dram dizilerinden birisi olmayı başaran Maraşlı dizisi yeni bölümü ile herkesi şaşırtacak!

Tims&B yapımcılığıyla her Pazartesi akşamı ATV ekranlarında yer alan Maraşlı dizisi hem konusu hem de güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kadrosunda Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Cemil Büyükdöğerli, Melis İşiten ve Cihan Yenici gibi isimlerin yer aldığı dizi bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile birçok gerçeği ortaya çıkaracak!

Maraşlı 18. bölümde neler olacak?
Mahur, Maraşlı ile ilgili gerçekleri öğrendiği için çok öfkeleniyor. Aziz ise raporlara göre Necati'nin kendi öz oğlu olduğunu söylüyor ve herkesin aklı karışıyor! Savaş ise Necati'nin kendi öz abisi olmadığını öğreniyor ve İlhan'ı bıçaklıyor! Öz babasının Aziz Türel olduğunu öğrenen Necati ise gözyaşlarına boğuluyor ve Savaş'tan babasına ve kardeşi İlhan'a zarar vermemesini istiyor. Aziz ve İlhan'ı kaçırdığı yerde darp eden Savaş olay yerine Maraşlıyı getirir ve tüm suç ise Maraşlının üzerine kalır.

Maraşlı 18. bölümü ne zaman yayınlanacak?
ATV'nin en sevilen yapımları arasında yer alan Maraşlı dizisi yeni bölümü ile 17 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'da ATV ekranlarında yer alacak.


Maraşlı final yapıyor mu?
Son haftalarda reytingleri düşen Maraşlı dizisinin final yapacağı şu an belli değil. Önümüzdeki haftalarda dizinin son reyting durumuna göre yapım ekibi ve kanal bu konuda kesin kararı verecek.

 

Editör: Wan Haber