ATV'nin en iddialı dizileri arasında yer alan Maraşlı'nın yeni bölümünden fragman kısa bir süre önce yayınlandı! Pazartesi akşamlarının en çok tercih edilen dizileri arasında yer alan dizinin yeni bölümünde yaşanacak olan gelişmeler neler? Maraşlı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Maraşlı dizisinin yeni bölümü ne zaman? İşte bu soruların yanıtını sizinle haberimizde paylaşacağız.
TIMS&B Productions tarafından yapımcılığı yapılan dizinin senaristliğini ise Ethem Özışık üstleniyor. Kadrosunda Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Cemil Büyükdöğerli, Melis İşiten ve Cihan Yenici gibi isimler olan dizinin yeni bölümünde yaşanacak olan gelişmeler tüm izleyicileri şaşırtacak! 17. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Maraşlı dizisinin yeni bölümü Pazartesi akşamı yayınlanacak!


Maraşlı 17. bölümde neler olacak?
Hilal, Necati ve Maraşlı'nın buluşmasından sonra Hilal soğukkanlılığına yenik düşüp Necati'yi vuruyor. Bu buluşmadan önce Mahur'a ilaç verip uyutan Necati ise panzehirin nerede olduğunuu bir tek onun bildiğini söyleyerek Maraşlı'yı daha da öfkelendiriyor! İlhan ve Aziz'i denizde bir botta kaçıran Savaş ise tüm gerçekleri öğreniyor! Babasını asıl vuran kişinin abisi Necati olduğunu öğrenen Savaş, Aziz ve İlhan'ı öldürmüyor ancak onları bir yere kaçırıyor. Maraşlı ise bir çatışmanın ortasında kalıyor ve Necati'yi vuruyor. Abisini neden vurduğunu soran Mahur'a ise "Çünkü senin abin bir hain!" diyerek gerçekleri söylüyor!


Maraşlı dizisi yeni bölümü ne zaman?
Herkesin heyecanla beklediği Maraşlı dizisinin yeni bölümü 10 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.30'da ATV kanalında yayınlanacak.

Editör: Wan Haber