Pazartesi Akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Maraşlı dizisi, çok ciddiye alıp sahnelerle yayın hayatına devam ediyor. Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin başrollerinde oynadıkları dizi de aksiyon dolu sahnelerin yanı sıra aynı zamanda hüzünlü ve duygusal dakikalar da yaşanıyor... Yeni gelen Behram karakteri değişim birden ortalığı fena halde karıştıracak gibi görünüyor…

Maraşlının başı büyük bir derde girdi, örgütün parasının peşindeki Behram Maraşlı bulacak, Maraşlı; hem Acar'ı hem de oğlu Sami öldürdüğü, bütün uyuşturucuyu dağıttı... Behram ise maraşlının evine kadar gelerek onu tehdit ettiği ve kendisine borçlu olduğunu söyledi.

Maraşlının Başı Belada!

Elbette ki Maraşlı, senaryo gereği daha öncesinde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda asker olarak görev yaparken kızının başına gelen talihsiz olay sebebiyle görevini bırakmıştı. Maraşlının dağlarda senelerce savaşmış olduğu örgüte gidecek olan parayı yaktığı için mutlu olması çok doğal fakat Behram, Maraşlı yı tam da kalbinin ortasından vuracak. 24 saati var artık maraşlının. Kızı zeliş ortalıkta görünmüyor, behramın Zeliş'i kaçırdığı ile ilgili düşünceler dizi hayranlarının şimdiden sosyal medya hesaplarından dile getirdiği konular arasında yer alıyor.

Maraşlı dizisi 12. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da ATV ekranlarında olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber