Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüyler ürperten vakalar yaşandı. Olayların iç yüzü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Müge Anlı programında konuşan Duran Özdemir, olayların iç yüzünü açığa çıkardı. Birçok program boyunca susan ve bir şey bilmediğini söyleyen Özcan, bu programda zincirlerini kırdı ve konuşma kararı aldı. Ramazan Özcan, eşinin ölümünden sorumlu olan kişiyi itiraf etti. Uzun zamandır susan ve korkusundan konuşamayan Duran Özdemir, sonunda konuştu ve gördüklerini söyledi. Duran Özdemir’in sözleri gündeme bomba gibi oturdu.
Eski eşimi Ramazan Özcan öldürdü!
Lütfiye Gündüz’ün eşi itiraflarda bulundu ve herkesi şok etti. Lütfiye Gündüz’ün eşi Ramazan Özcan’ın eski eşini öldürdüğünü öne sürdü ve eşinin ölümünden Ramazan Özcan’ı sorumlu tuttu. Tüyler ürperten sözleri herkesi şok etti. Canlı yayına gelen Duran Özdemir, sözlerinin arkasında durdu ve artık Ramazan Özcan’dan korkmadığını söyledi. 
Ramazan Özcan tehdit ediyor!
Duran Özdemir, bu vaka için konuşmamasının nedenini Ramazan Özcan’dan korkusu olduğunu öne sürdü. Ramazan Özcan’ın kendisini sürekli tehdit ettiğini söyledi. Eşini tehdit eden ve korkutan Ramazan Özcan hakkında suçlamalarda bulundu. Kırılırmak’a atarım diye tehdit edilen Duran Özdemir, susmaktan vazgeçti.
Ramazan Özcan iddiları reddediyor!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümüne canlı yayına katılan Ramazan Özcan, yapılan tüm iddialara cevap verdi. Ramazan Özcan tüm iddiaların yalan olduğunu dile getirdi. Arabada olmadığını ve yalan iddiaların ortasında olduğunu söyledi. Daha önce ölüm ile tehdit eden Ramazan Özcan, sadece lafta konuştuğunu ama kimseyi öldüremeyeceğini söyledi. Duran’ın yalan söylediğini söyledi. İddiaların odak noktasında olan Ramazan Özcan, kendisini aklamak için yaptığı açıklamalar sonrasında şüphelendiği kişinin Mustafa olduğunu söyledi. Duran ve Mustafa’ya suç atan Ramazan Özcan, kendisinin bu kayıplarla ilgisinin olmadığını söyledi. 

Editör: Wan Haber