Avengers film serisini izleyenlerin tanıdığı karakter olan Loki, seriye veda etmesi ile tüm sevenlerini üzmüştü. Loki karakteri Avengers filmine veda ettikten sonra hayranları sürpriz haber ile sevinmişti. Loki dizi olarak sevenleri ile buluşacak. Loki dizisinin çalışmaları devam ederken, yayın tarihi ve oyuncuları hakkında yapılan açıklamalar tüm hayranları çok sevindirdi. 
Loki dizisi ne zaman başlayacak?
Marvel yapımı muhteşem dizi Loki, 9 Haziran tarihinde seyircilerine sunulacak. Daha önce Thor filminde boy gösteren ve daha sonra Avengers serisinde rol alan Loki karakteri şimdi kendi dizisi için kolları sıvıyor. 
Loki dizisinde Loki karakteri kim olacak?
Çok yakında seyircisi ile buluşacak olan Loki dizisinde başrol oyuncusunun Tom Hiddleston olduğunu kesinleşti. Marvel dünyasının en sevilen ismi olan Tom Hiddleston kendi dizisi için tekrar ekranlara gelecek. Daha önce 2011 yılında ekranlara gelen Loki, şimdi tekrar dizide rol alacak. 
Loki dizisi nerede yayınlanacak?
Marvel yapımı dizi Disney Plus platformunda seyircileri ile buluşacak. Dizinin yeni bölümleri büyük merak içinde bekleniyor. Diğer yandan dizinin konusu hakkında sorular sorulmaya başlandı. Loki dizisinin konusu yaşadığı ülkede ve yaşantısında neler olduğu hakkında olacak. Loki diizisi 9 Haziran tarihinde yeni bölümleri ile ekranlara gelecek. Dizinin kaç sezon olacağı hakkında bir açıklama yapılmadı ancak en azından bir sezon boyunca ekranlarda olması bekleniyor.
Loki dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Loki
dizisinin dev oyuncu kadrosunda Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sashan Lane, Sophia Di Martino ve Richard Grant isimli başarılı oyuncular yer alacak. Birbirinden başarılı ve yetenekli isimler bir araya gelerek yeni projeleri için çalışmalara devam ediyorlar. Dizinin çalışmaları tüm hızı ile devam ederken tanıtım fragmanları ve tarihler açıklanmaya başladı.

Editör: Wan Haber