Kayıp olan ve cesedi bulunan Leyla Aydemir, Türkiye’yi yasa boğmuştu. Kayıp olan ve günler sonunda cesedi bulunan Aydemir, herkesin gözyaşı olmuştu. Küçücük çocuğun ölüm haberi tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırdı. Cinayet sanığı amca hakkında suçlamalar hız kesmeden devam ediyor. Yeniden görülen dava, hız kesmeden devam ediyor ve olayların iç yüzü araştırılmaya devam ediyor. Leyla Aydemir’in açlıktan öldüğü de ortaya çıkmıştı.Soğuk bir yerde tutulduğu ve aç kaldığı ortaya çıkan küçük kızın cansız bedeni tarlada bulunmuştu.
Miras davası mı?
Ağrı’ya bayram ziyareti için giden ve kaybolan küçük kızın, 18 gün sonra cesedi bulunmuştu. 4 yaşındaki Leyla’nın neden öldüğü ve kimin öldürdüğü merak edilen konular arasında yer almıştı. Leyla Aydemir’in miras anlaşmazlığı yüzünden öldürüldüğü gizli bir tanığın konuşması ile ortaya çıkmıştı ancak kanıtlanamadı. Olayların zanlıları amcalar, gözaltına alınıp cezaevine girdikten sonra kanıt olmaması nedeniyle serbest bırakıldılar. Amcaların dışarı çıkması Müge Anlı ile Tatlı Sert programında açıklanmıştı ve tüm Türkiye adeta ateş püskürmüştü. Olayların iç yüzünde neler olduğu ortaya çıkmayınca Müge Anlı canlı yayında vicdanlara seslendi!
Şüpheli amcaları baba korudu!
Leyla Aydemir’in babası tüm kardeşlerini cinayet hakkında korudu ve kardeşlerinin yapmayacağını dile getirdi. Leyla Aydemir’in annesinin gözü yaşlı olması yürekleri dağladı. Leyla Aydemir’in kardeşlerini koruması ise herkesi çileden çıkardı. 
Yeni ipuçları ortaya çıkıyor!
Leyla Aydemir vakasında yeni bir ipucu ortaya çıktı. Ekipler araştırma yaparken kilerden bir ses geliyor. Amca Yusuf, ‘sakın ses etmeyin, beni burada öldürürler.’ dediği ortaya çıktı. Amca Yusuf’un AFAD ekipleri ile bu şekilde konuştuğu kesin olmadı. Yetkililer AFAD ekibinde kim varsa tek tek sorgulayacak. Mahkeme başkanı ise ses kaydını dinleyecek ve dava tekrardan görülecek.

Editör: Wan Haber