Sosyal medya hesaplarının en çok konuşulan ve paylaşılan dizisi La Casa de Papel, yeni sezonu için gün sayıyor. La Casa de Papel dizisi için yeni sezon çalışmaları devam ederken tüm sevenleri yeni dizi hakkında sorular sormaya başladı. La Casa de Papel dizisi için çalışmalar devam ediyordu. La Casa de Papel dizisinin yayınlanan 4 sezonu büyük ilgi gördü. Rekor izleme sayılarına ulaşan La Casa de Papel, yeni sezon onayını aldıktan sonra gündem olmaya devam etti. Oyuncuları, konusu ve bölümleri ile rekor kıran La Casa de Papel, yeni sezon hakkında sevinçli haberleri verdiler.
La Casa de Papel 5. sezon çalışmaları bitti!
La Casa de Papel dizisinin yapımcısı Alex Pina, yeni sezon hakkında konuştu. La Casa de Papel dizisinin beşinci sezonu yeni bölümleri ile ekranlara gelecek. La Casa de Papel dizisinin beşinci sezonunun tüm çekimleri tamamlandı. Beşinci sezonda muhteşem bir macera izleyicileri bekliyor. Tutku, aksiyon, gerilim, macera, dram ve suç dolu dizinin yeni bölümleri çok yakında Netflix ekranlarında olacak. Yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu olarak kaldı. Hazırlanan dizinin tam tarihi henüz verilmedi. 
La Casa de Papel dizisi nerede çekiliyor?
Sevilen dizi La Casa de Papel, İspanya’da çekiliyor. Büyük uğraşlar ile yapılan dizinin ana setinin Madrid’de olduğu biliniyor. Tüm oyuncular İspanya sokaklarında harikalar yaratmaya devam ediyor. Diğer yandan dizinin yapımcıları ve tüm ekip dizinin geri dönüşleri hakkında büyük mutluluk yaşıyor. 
La Casa de Papel dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Yıllardır dizi hayatına devam eden La Casa de Papel, oyuncu kadrosu ile dikkat çekmektedir. Oyuncu kadrosunda Alvaro Morte, İtziar İtuno, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herran, Paco Tous ve Esther Acebo gibi isimler yer alıyor. 

Editör: Wan Haber