Dünya genelinde birçok kişi tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenen La Casa De Papel filmi dünyanın en çok izlenen filmleri arasında yer alırken, Netflix üzerinden yayınlanan dizinin 5. sezonunun ne zaman yayına gireceği büyük bir merak konusu oldu.

Dizi hakkında yapılan paylaşımlar seyirciyi meraklandırdı. Birçok kişi tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen dizi hakkında Netflix Türkiye tarafından yapılan paylaşımda '5: Soygun sona eriyor' ifadeleri yer alırken, bu paylaşım sonrası dizinin hayranları tarafından yeni sezonun ne zaman geleceği hakkında internette birçok araştırma içine girdiler.

İspanya'da çekilen 2017 yapımı film kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Yayınlanan 4 sezonluk seriyle birlikte dünya genelinde büyük bir hayan kitlesi oluşturan dizinin konusu ise İspanya Kraliyet Darphanesi soygunu için daha önce kendi alanlarında uzman olan hükümlüler tarafından bir ekip kurulur. Ekibin lideri Profesör lakaplı kişi tarafından yaklaşık 5 yıl boyunca plan yapılıyor. Soygun için en ince ayrıntıya kadar düşünen profesör kurduğu ekibi yaklaşık 5 ay boyunca eğitimden geçiriyor. Kurulan ekip tarafından soygun aşamasına geçiliyor. Soygun için tüm planlar tıkır tıkır işlerken, soygunun son aşamalarına doğru iş çıkmaza giriyor ve soygun ekibi darphane içinde kıstırılıp kalıyor. Filmin sonrasında neler yaşanacağı ise 5. sezondaki bölümlerde netlik kazanacakken, seyirci 5. sezonun ne zaman yayınlanacağını büyük bir merakla bekliyor.

Filmin 5. sezon bölümlerinin 2021 yılının ikinci yarısında vizyona gireceği bekleniyor. Dizinin fragmanının ise yakın zaman içinde yayınlanması bekleniyor. 

Editör: Wan Haber