Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programında bu haftada müziğe doyacaksınız. Cuma akşamları yayınlanan programda bu hafta yine popüler sanatçılar yer alıyor. Her hafta izleyicilere müzik şöleni yaşatan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programını bu hafta kaçırmayın pişman olursunuz!

Karadeniz müziğinin usta isimlerinden Volkan Konak bu hafta da yine ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor! Caz müziğin kaliteli seslerinden Melek Mosso ve son zamanlarda AHBAP projesi ile sık sık gündeme gelen rock şarkıcı Haluk Levent bu akşam Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programına konuk oluyor!

Programdan fragman kısa bir süre önce izleyiciye sunuldu. Volkan Konak, Haluk Levent ve Melek Mosso’nun birlikte İzmir Marşını söylediği anlar ise izleyiciler tarafından çok beğenildi. Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı bu akşam 20.00’de Star TV ekranlarında olacak!

Melek Mosso kimdir?

11 Kasım 1988 yılında Kayseri'de dünyaya geldi. Daha 7 yaşındayken kendi bestesini yapmıştır. Ardından Denizli Belediye Konservatuvarı'nda bağlama ve Türk Halk Müziği bölümünde eğitim almıştır. Lise yıllarında yan flüt çalmaya başlamıştır. Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünü kazanmış ve eğitimini burada tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul'a gelmiş ve Kadıköy- Beşiktaş hattında müzikler yaparak tanınmaya başlamıştır. Daha sonra Yıldız Tilbe'nin Vursalar Ölmem isimli şarkısını yorumlamış ve bunu Youtube hesabında paylaşarak 100 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşmıştır. Ardından Çukur dizisi için de şarkı yapan Melek Mosso, Kedi, Sarıla Sarıla, Gönül Gözü şarkılarını yayınlamıştır.
 

Editör: Wan Haber