Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programında bu hafta Karadeniz yöresinin müziklerine doyacaksınız! Cuma akşamlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ta Karadeniz Türküleri şölenine hazır olun!

Her hafta müzikseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen eğlence programına bu hafta çok özel ve önemli bir isim konuk oluyor! Karadeniz müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan güzel şarkıcı Şevval Sam, bu Cuma akşamı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programında izleyicilerin karşısına çıkacak. Oldukça keyifli anların yaşandığı programda Volkan Konak ve Şevval Sam'ın mükemmel düetine şahit olacaksınız!

Heyecanla beklenen Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı 4 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Şevval Sam kimdir?
11 Kasım 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi ünlü şarkıcı Leman Sam, babası ise müzisyen Selim Sam'dır. İlköğretim ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünü kazanmış ve mezun olmuştur. Karadeniz müzikleri söyleyerek kendisini Türk halkına sevdiren Şevval Sam, 1993 ve 1999 yılları arasında Beşiktaş'ın eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kalmıştır. Birçok müzik albümü çıkaran Şevval Sam aynı zamanda dizi ve filmlerde oyunculuk da yapmıştır. Şu sıralar FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisindeki Ender rolü ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Şevval Sam, 2008 yılından beri Sarp Maden ile birliktelik yaşamaktadır.

 

Editör: Wan Haber