Cuma akşamları Star tv ekranlarında yayınlanan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak progaramı bu akşam yayınlanacak bölümü ile izleyicilere yine büyük bir müzik şöleni sunacak! Her hafta konuk gelen ünlü şarkıcılar ile müzik ziyafetinin yaşandığı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programında bu hafta hangi ünlü konuklar yer alacak?

21 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programına ülkemize oldukça büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan şarkıcılar konuk olacak. Her hafta müzikseverler tarafından ilgiyle takip edilen Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programına bu akşam konuk olacak isimler ise kısa bir süre önce belli oldu!

Türkiye'nin usta şarkıcıları arasında yer alan Cengiz Kurtoğlu, Halk müziği sanatçısı Zara ve ünlü oyuncu Savaş Özdemir yer alacak.

Volkan Konak kimdir?
27 Şubat 1967 senesinde Trabzon şehrinde dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarında eğitim almış ve buradan mezun olmuştur. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Halk Müziği üzerine Sosyal Bilimlerde yüksek lisans yapan Volkan Konak bir yandan müzik kariyerinin temellerini atmaya başladı. Suların Horon Yeri isimli Maçka yöresinde yaptığı derlemeleri albüm olarak sunan Volkan Konak aynı zamanda Nâzım Hikmet, Yaşar Miraç, Ömer Kayaoğlu, Sunay Akın gibi şairlerin şiirlerini de bestelemiştir. Karadeniz müziğin en sevilen isimlerinden birisi olmayı başaran Volkan Konak, 1993 senesinde Efulim'i yayınladı. Ardından birçok müzik albümü çıkaran Volkan Konak hem tarzı hem de şarkıları ile Karadeniz müziğin en sevilen sanatçılarından birisi olmuştur. Volkan Konak, Selma Konak ile evlidir ve çiftin Şimal, Derin ve Volkan adında çocukları vardır.

Editör: Wan Haber