Süreç Film imzasını Taşıyan, Show TV ekranlarında cumartesi akşamları izleyici ile buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümünde Engin Ar'ın Şikayetini geri çevirmesi ile özgürlüğüne kavuşmuş olan Kuzey ile Yıldız, Nahide ve Sefer ile bir tatil planı kurdu.

 Kamp yapmaya niyetlenen çiftlerin tatil macerası eğlenceli sahneleri ev sahipliği yaparken finalde ise hamilelik testi yapan Yıldız’ın Ben şimdi Hamile miyim? Şeklinde sorduğu soru ise büyük bir telaş ve Merak uyandırdı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin dün akşam ekranlara gelen 49. Yeni bölümü ile beraber bütün kişiler kategorisinde 7’li reytinglere ulaşarak gönlü Gönül Dağından sonra ikinci sırada tamamladı.

Türklerin Kamp Macerası

Yıldız, Kuzey ve Panpaları ile Engin Ar’ın Şikayetini de geri çevirmesi ile beraber cezaevinden tahliye olarak dışarı çıkarlar.

Özgürlüğüne kavuşan Kuzey ile Yıldız Sefer ve Nahide ile beraber tatil planı planları üzerine karavan kiralayan ekip kamp yapmaya da karar verdi.

Yıldızın Şoke Olduğu Onlar

Kamp tatilleri tamamlandıktan sonra eve dönüş yaptıklarında yıldızın yaşamış olduğu mide bulantısı herkesi oldukça meraklandırdı. Final sahnesinde ise hamilelik testi yapan Yıldız’ın neticeyi gördüğü an yaşamış olduğu şaşkınlık dikkatleri çekerken, Ben şimdi hamileyim sorusu ise izleyenleri heyecanlandırdı.

Kuzey Yıldızı dizisi her cumartesi akşamı Show TV’de sizlerle beraber olmaya devam ediyor!

Editör: Wan Haber