Süreç filmin yapımcılığını üstlendiği, Ersoy Güler'in yönetmen koltuğunda oturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci var.

  • Toygun Avanoğlu
  • Cezmi Baskın
  • Hüseyin Soysalan
  • Cengiz Bozkurt
  • Uğur Demirpehlivan gibi pek çok başarılı oyuncunun rol aldığı dizinin 47. Bölümü bu akşam ekranlara gelecek ve hikayede Engin Ar isimli gurmenin gelişi ile beraber çok ilginç olaylar yaşanacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin bu akşam ekranlara gelecek olan 47. Bölümünde Yıldız ile Kuzey nihayetinde hayalini sabaha uyanmıştır. Rüya gibi evlerinde artık baş başalar.

Bütün problemlerden ve sıkıntılardan uzak yalnızca aşklarını yaşayacaklardır. Fakat hayat yine onların kurmuş oldukları planlara rağmen devam edecektir. Kuzey ve Yıldız tekrar baş başa kalamamışlardır. Fakat yıldızın asıl sıkıntısı daha başkadır. Restoranda işler kötüye gidecektir ve bunun için birini bulmaları gerekecektir. Feride’nin tavsiyesi ile Restoran; eski kalabalık günlerine tekrar geri dönüş yapacak. Ünlü gurme Engin Artık, restoranın umudu olmuştur. Ancak büyük umutlarla ağırlamış oldukları Engin Ar hiç kimsenin tahmin edemediği olaylara sebep olacaktır.

Kuzey Yıldızı ilk Aşk bu akşam saat 20:00’da yeni bölümüyle Show TV ekranlarında sizleri bekliyor!

Editör: Wan Haber