Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisindeki pembe karakteri ile ekranlara gelen oyuncu Zeynep Kankonde ansızın dizinin kadrosunda olmaması dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Oyuncu, diziden çıkıp çıkmadığı ise merak konusu olarak tartışılırken sosyal medya mecralarında yapmış olduğu paylaşımlarla İstanbul’da olduğu anlaşılmıştı.

Afrikalı Eşinden Ayrılan ve 15 yaşında Emma adında bir kız çocuğu bulunan oyuncu, Ordu’da çekimleri devam eden dizinin çalışmaları sebebiyle çocuğundan ayrıydı.

 Zeynep Kankonde kızının hastalanması neticesinde izin aldığı ve bir süre hikayede olmayacağı biçiminde haberlerle gündeme gelmişti.

Kulis haberlerine göre oyuncu, pandemi sürecinin de bitiminde ve kızının da iyileşmesinin sonrasında tekrardan diziye gelecek fakat şuanda kızıyla vakit geçiriyor.

 Yapmış olduğu bir paylaşımda saçının rengini de değişmiş olduğu görülüyordu.

Bu arada Zeynep Kankonde sosyal medya mecralarında ilginç paylaşımları ile de dikkatleri çekiyor. Oyuncu, çeşitli zamanlarda ünlülerin pozlarını taklit ederek çok komik görüntülerin oluşmasını sağlıyor. Daha öncesinde Neslihan Atagül’ün de bir pozunu yakalamaya çalışan oyuncu gümüş rengi kıyafetin yerine alüminyum folyo ile kendisini sarmış ve Atagül’den daha iyi olduğunu söyleyerek bir paylaşım yapmıştı.

Oyuncu Zeynep Kankonde  Önümüzdeki bölümlerde Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisinde tekrar ekranlara gelmesi bekleniyor.

Editör: Wan Haber