Kuzey’in kızları ile Bacanaklarının ekranlara getirildiği tanıtım fragmanında Kuzey, Yıldız, sefer ve Nahide hep beraber tatile çıkmaya karar vereceklerdir. Elindeki teste bakan Yıldız’ın şoke olan hali ise akıllara acaba Yıldız hamile mi? sorularını getiriyor. Eğer ki bir hamilelik durumu var ise izleyicilerin en çok beklediği şey gerçekleşmiş olacak.

 İleride birkaç bölüm sonra bir bebeğin diziye katılması, hikayeyi daha da neşelendirecek. Neler olacağı Tabii ki önümüzdeki cumartesi akşamı ortaya çıkacak.

 Yapımcılığını süreç film ’in üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrol denize Aslıhan Güner ile İsmail Demirci oturuyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48 Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Yıldız da tıpkı Kuzey gibi konu Feride olunca kendini tutamayıp Engin Ar'ın cezasını kesti. Fakat bu durum ikili açısından yeni bir problemi daha oluşturdu. Yaşadıklarından sonra Engin Artık, kuzey ve Yıldız’dan şikayetçi olmaya karar verdi. Kuzey ise mavişi ile hapislere düşmemek amacıyla harekete geçti ve Engin Ar'ı bu kararından vazgeçirmeye çalıştı. Fakat bu iş sanıldığı kadar kolay olmadı. Engin Ar'ı vaz geçirmek amacıyla kuzey ve panpaları her yolu denese de Engin Ar kararından vazgeçmedi.

Editör: Wan Haber