Show TV ekranlarının Fenomen dizisi, bu hafta 16 Ocak Cumartesi akşamı 47. bölümü ile ekranlarda olacak. Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştıkları dizide seneler sonra aşkına kavuşan yıldız ve Kuzey’in nihayetinde evlenmesi herkesin işini rahatlatan bir haber olmuştu.

Aşıkların kavuşması Bir Hayli zorlaşmıştı. Bu nedenle senaristler bir değişikliğe giderek sonunda çiftin evlendirilmesine karar verilmişti. Hikaye yeni bir şekil aldı fakat çocuk lafını duyan Yıldız kuzeyden köşe bucak kaçmaya başladı. Bu arada diziye yeni katılım sağlayan Ayçin İnci’nin Can vermiş olduğu Şahika karakteri de bir müddet ortalığı karıştırmayı başardı.

Yıldız, Şahika ve kuzeyi görünce adeta küplere bindi, o derece sinirlendi. Aldatılma riskini göze aldı, Fakat onun yalnızca bir müşterisi olduğu, Kuzey’in bir kabahati olmadığı da böylelikle ortaya çıktı. Her neyseki bütün bu olaylar da tatlıya bağlandıktan sonra  artık herkes ikilinin bir bebek sahibi olmasını arzuluyor. İlerleyen bölümlerde belki bu güzel sürpriz de gelecek fakat diziye onların olmasa da bir bebek geliyor.

Bir de Yıldız ile Kuzey kadar ön planda bulunan bir çift daha vardır ki evlere şenlik!

Kimi zaman izleyicilerini sosyal medya platformlarından kaç oldu hala doğramadı diyerek esprili şekillerde yorum yaptığı konu olan Nahide nihayetinde doğum yapıyor. Sefer ve Nahide Çiftliği dizide kuzey ve yıldız kadar dikkat çekmeyi başarıyor. İkilinin ilişkileri kahkahalarla izlenen kimi olaylara da sebep oluyor bazı zamanlarda.

Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

bu hafta ise Nahide’nin doğum yapacağı ortaya çıktı. Dizinin sosyal medya hesabından da yapılan çeşitli paylaşımlarla beraber diziye Nahide ile Sefer’in bebeklerinin geleceğini müjdesi verildi.

Editör: Wan Haber