Cumartesi Akşamları Show TV'de ekranlara gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyenler, bu haftaki yeni bölümde gülmece yerine adeta dram dolu sahnelere şahitlik edecek. Dizinin geçen hafta ekranlara gelen 55. yeni bölüm finalinde Kuzey, iş yerine ziyarete gelmiş olan yıldıza doğru giderken bir Patlama meydana gelmişti. O anda patlamanın da etrafa yaymış olduğu etki ile Kuzey yere düşmüş ve akıbeti merak konusu olmaya başlamış. Yeni bölümde ise Kuzey'in hastaneye kaldırıldığı ve zor anlar yaşadığı görülüyor. Yıldız'ın endişeli bir biçimde Kuzey'in başında Beklerken kalbinin durduğu anlar ise herkesi şoka uğratacak. Yıldız'ın çığlık çığlığa kalmış olduğu ve Adete hastaneyi inlettiği o anlarda, Kuzey'in kızları da tam olarak nelerin olduğunu anlamaya çalışıyor. Kuzey'in hayatını kaybettiği Fikri Yıldızı perişan ederken, elektrik şoku verilen Kuzey'in kalbinin çalışıp çalışmayacağı ise bu akşamki ekranlara gelecek yeni bölümde netleşecek.

Fakat görünen o ki yeni bölümde izleyenler, heyecanlı anlara tanıklık ederken aynı zamanda dramatik sahneler de fazlasıyla izleyicileri yüzme boğacak. Kuzey öldü mü, yaşıyor mu? İşte bu sorunun cevabını merak edin izleyiciler tam bir haftadır cumartesi akşamının Yani bu akşamın gelmesini bekliyorlardı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 56. Yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Show TV ekranlarında sizlerle beraber olacak, sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber