Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 52. son bölümünde; artık küçük kız çocuğu olmadığı gerçeğini babasına kanıtlamaya çalışan Mine'nin evlilik ile ilgili gergin atmosferin meydana gelmesine sebebiyet vermesi akıllara durgunluk verdi. Kuzey Yıldızı dizisinin son bölümünde Nahide ile arasında Soğuk rüzgarlar Esen Sefer'in Sokak ortamında yaşamını idame ettirme çalışması, Başını belaya girerek bıçaklanması korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edin Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin son bölümünde; evin düzenini Yıldız'ın izni olmadan müdahalede bulunan da hamilelik evresinde herhangi bir pürüz ve karşılaşmaması adına ardı arkası kesilmeyen kurallarını sıralayan Emine, artık bardağı taşıran Son nokta ile bunalıma girmesine sebep olmuştur. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde; almış olduğu karara karşı çıkan babasının büyüdüğünü ispatlayan bilmek amacıyla akıllara durgunluk veren bir plan hazırlan Emine, Emin ile dünya evine girdiği yalanını söylemesi ile kuzeyi beyninden vurulmuşa döndürse de aslında çok geçmedin olayım tatlıya bağlanması ve evlilik diye bir durumun olmadığı ortaya çıktı.

Halil İbrahim'in yaşamış olduğu kültürü daha da yakından tanımaya çalışan Feride, onunla birlikte karşı çıkamadığı ve merak ile heyecan içerisinde dünyasını keşfe çıkmaya başlarken aralarında meydana gelen yakınlık seviyesinin metreyi bir hayli rahatsız etmesinin sonrasında Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 53. yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Sevdiği kadın ile baş başa kafasını dinlemek ve Can sıkan problemlerden bir müddet uzak durmak isteyen Kuzey'in balayı teklifi Yıldız'ın oldukça hoşuna giderken, Diğer taraftan Nahide ile yaşamış olduğu krizi sebebiyle soluğu sokaklarda alan sefere de hiç beklenmedik bir anda bıçak çekilerek ölüm ile burun buruna getirilmesinin sonrasında Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu gündeme geldi.

Kuzey Yıldızı ilk aşk 53. yeni bölümü ile 6 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00 da Show TV ekranlarında!

Editör: Wan Haber