Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı ilk aşk izleyenlere keyifli dakikalar Yaşatmaya devam ediyor. Hercumartesi akşamı izleyicisinin evlerine konuk olan ve onların güzelce vakit geçirmesini sağlayan Kuzey Yıldızı ilk aşk projesinin harika bir izleyici kitlesi mevcut. 20 Şubat Kuzey Yıldızı fragmanı izle Show TV tanıtımı tarafından gerçekleştirildi. Dizide Eğlencenin yanında aynı zamanda aksiyon dolu dakikalar da eksik olmuyor. Kuzey Yıldızı ilk aşk hayranları bu akşam ekranlara gelecek olan 52. Bölüm fragmanını merak ettiler. İlk dizisinin 52. Bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra sevilen Karadeniz Komedisi Kuzey Yıldızı dizisinde bu akşam neler yaşanacağı da yavaş yavaş netlik kazandı.

Karadeniz'in harika duasında çekilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, hem eğlenceli senaryosu, hem de oyuncuları, Tabii ki de izleyenleri ile mükemmel bir atmosfer meydana getirmeye devam ediyor. Dizide eğlenceli anların dışında aynı zamanda aksiyonun bir an olsun azalmıyor. Cumartesi akşamlarının beğenilen Komedi dizisi Kuzey Yıldızı ilk aşk hayranları ekranları başından bir an olsun ayrılmadan diziyi takip etmeye devam ediyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yine harika bir bölüm ile bu akşam sizlerle beraber olacak. Aslıhan Güner, İsmail Demirci, toygan Avanoğlu gibi ünlü oyuncuların oynadığı dizinin senaryosu da bir hayli beğeniliyor. Birbirini deliler gibi aşık olan Kuzey ile yıldızın eğlenceli ve bir o kadarda komik hikayesini konu alan diziyi seyirciler beğeni ile takip ediyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk En Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Kuzey ile Yıldız başlarından bir an olsun Eksik olmayan belalar sebebiyle bir türlü aşklarını gönüllerince yaşayamıyor. Yıldız ile Kuzey'in romantik dakikalar yaşamış oldukları o anda Kuzey'in annesi ortaya çıktı ve romantizmi adeta kelimenin Tam manasıyla mahvetti. Çiçeği burnunda evli çiftimiz, Yıldız ile Kuzey'in başından Gardiyan misali bir an olsun ayrılmayan Emine, onların evliliklerinin ilk dakikalarında adeta burnundan fitil fitil getirmeyi başarıyor.

Kuzey ile Yıldız yaşamlarının şokunu yaşamak üzeredir. Denizciliği bırakıp yeni bir maceraya atılarak bir restoranda satın alım Kuzey ile Yıldız, dolandırıldıklarını öğrenecekler. Bir anda çıkagelen Adanalı Halil İbrahim, Kuzey ile yıldızına restoranını satın aldığını söyleyerek burayı ocak başına çevireceğini dile getirir. Yıldız, restoranı satın aldığını ispatlayacak hiçbir belge almadığından bu durumu kabullenmek zorunda kalır. Balıkçı restoranı ansızın Adana ocak başına dönecektir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 52. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’ da Show TV ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber