Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk için kötü haber geldi. Komedi türündeki dizi yüksek izlenme oranlarına rağmen final yapma kararı aldı.

Kuzey Yıldızı final mi yapacak? Dizi bitiyor mu? Final bölümü tarihi ne zaman? İzleyicinin merak ettiği soruların yanıtı haberimizde...

Çekimleri Karadeniz bölgesinde gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey ile Yıldız'ın aşk hikayesi konu ediliyordu. Geçmişten bu yana gelen aşk hikayesi Kuzey ile Yıldız'ın evliliğiyle taçlanmıştı. Kuzey'in kızları ile Yıldız'ın ağabeyi ve yengesi diziye renk katarken her hafta eğlenceli bölümlerle izleyiciyi ekranlara kilitliyorlardı. 

KUZEY YILDIZI FİNAL Mİ YAPIYOR?

Dizinin final yapacağı haberi Kuzey Yıldızı İlk Aşk sevenlerini üzdü. 60. bölümde final yapması beklenen dizi için sosyal medya adeta ayağa kalktı. Twitter'da izleyiciler dizinin bitmemesi için etiket çalışması başlatırken konu kısa süre içerisinde en çok konuşulan konular arasına girdi. 

KUZEY YILDIZI BİTİYOR MU?

Başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güler'in yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinin Show Tv'nin yeni sezon planlaması dolayısıyla ekranlardan kaldırılacağı belirtildi. 

Editör: Wan Haber