2. Sezonunda da  ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Kuruluş Osman dizisinde Demirci Davut karakterine can veren Ahmet Yenilmez YouTube’da dizi ile ilgili görüşlerini hayranları ile paylaştı. Kuruluş Osman bizlere insanlığımızı hatırlatıyor diye demeç veren Yenilmez, dizinin değerinin ilerleyen senelerde daha net bir şekilde anlaşılacağını düşünüyor.

 Bozdağ filmin yapımını üstlendiği, ATV ekranlarındaki ikinci sezonda da reyting zirvesinden inmeyen Kuruluş Osman dizisinin oyuncusu Ahmet Yenilmez canlandırmış olduğu Demirci Davut karakteri ve dizi ile ilgili Bozdağ film YouTube kanalına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Yenilmez Kuruluş Osman Dizisinde Hangi Rolde Oynuyor?

Kuruluş Osman dizisinde Demirci Davut karakterine can veren Ahmet Yenilmez, kuruluş Osman ile ilgili görüşlerimi Ertuğrul Gazi’nin sözlerine atıfta bulunarak şöyle söyledi. Biz, Hikaye anlatıcısı son dönem itibariyle dünyanın İçerisinde bulunduğu kovid-19 salgını her alanı daraltmış bulunmakta, Daralan alanda durmaması gereken ana alanlardan birisi de sanattır bana göre..

Hacivat Karagöz Gibiler

Çömlekçi olan ilişkisinde sürprizleri meydana geleceğine dair çeşitli ipuçları veren Yılmaz, Çömlekçi ile ilişkimizde Gelecek olursak Eğer ben daha durumun farkında değilim, Onun hain olduğunu bilmiyorum şeklinde konuştu.

Kuruluş Osman Bize İnsanlığımızı Hatırlatıyor

Ahmet Yenilmez ‘in Kuruluş Osman seyircisine mesajı ise “Kuruluş Osman bırakın Türk tarihinin anlatmayı insana insan olduğunu hatırlatıyor. İnsanı insan yapan hikâyesidir. Seyircilerimiz her biri kuruluş Osman bölümünü seyrettikleri de kendi hikayelerini bulacaktır ve insanlıklarını hatırlayacaktır.” Dedi.

Editör: Wan Haber