Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 26 Mayıs Çarşamba akşamı 60. bölümü ile ekranlarda olacak! Her bölüm hem aksiyon hem de tarihi sahneleri ile izleyiciyi derinden etkilemeyi başaran dizi bu akşamki bölümüyle de yine çok konuşulacak!

Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisinin yönetmen koltuğunda Metin Günay oturuyor. Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ ve Ozan Bodur tarafından senaryosu kaleme alınan Kuruluş Osman dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile çok beğeniliyor.

Kuruluş Osman sezon finali ne zaman?
Büyük bir heyecanla izlenen Kuruluş Osman dizisinin ne zaman sezon finali olacağı sorusu dizinin takipçileri tarafından sık sık soruluyor. Kuruluş Osman dizisinin Haziran ayı içerisinde sezon finali bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyor!

Kuruluş Osman 60. bölümde neler olacak?
Malhun Hatun ve Osman Bey'in düğünü için Kayı Obasında bir düğün toyu hazırlanır. Her ne kadar bu evliliğe 'Evet' dese de Bala Hatun'un içi yanmaktadır. Moğol Valisinin birçok kez uyarmasına rağmen Togay'ın niyeti anlaşmayı bozmak ve böylece Osman Bey'e karşı bir taarruz düzenlemeyi planlar. İşlerini halletmek için Söğüt'e gitmek üzere olan Osman Bey yolda Moğolların saldırısına uğrar. Bamsı Bey ise bu saldırıda Togay tarafından yaralanır. Bu haberi alan Osman Bey ise Moğol saldırısına karşılık vermek için harekete geçer!

Kuruluş Osman dizisinede yer alan oyuncular kimler?
Burak Özçivit    
Nurettin Sönmez    
Emre Basalak
Erkan Avcı
Yıldız Çağrı Atiksoy
Özge Törer    
Buse Arslan    
Yiğit Uçan 
Emel Dede    
Ömer Ağan  

 

Editör: Wan Haber