Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü ile yine izleyicilere bol aksiyonlu anlar yaşatacak. Hem tarihi konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük bir ilgi gören Kuruluş Osman dizisi 59. bölümü ile ekranlara geliyor!

Bozdağ film tarafından yapımcılığı yapılan Kuruluş Osman dizisinde oldukça iddialı oyuncular yer alıyor. Dizinin kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Erkan Avcı ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi oyuncular yer alıyor. Metin Günay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kuruluş Osman dizisi hem konusu hem de yaşattığı gerilim ile reytinglerde de üst sıralarda yer almayı başarıyor!

Kuruluş Osman dizisi 59. bölümde neler olacak?
Umur Bey, Osman Bey2in uyarılarını dikkate almadan Moğolların kamp alanını basmaya gider ve Togay'ın tuzağına düşer. Savunmasız bir halde olan Umur Bey'in obasına ise Togay'ın komutanı bir baskın düzenler ve alplerle birlikte Malhun Hatun obayı savunmak için büyük bir mücadele verir. Nikola, Osman Bey ve Togay arasındaki anlaşmanın bozulmasını amaçlar ve ikisinin de birbiriyle savaşmasından yararlanmak ister. Osman Bey, Togay'a karşı Kayı Obasına saldırma ihtimalinden dolayı büyük bir önlem alır. Umur Bey ise tuzağa düşürüldüğü için büyük bir pişmanlık hisseder. Osman Bey, Türkmenlerin hayatını tehlikeye atmasının hesabını Umur Bey'e soracak!

Kuruluş Osman dizisi 59. bölümü ile 19 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak!

Editör: Wan Haber