Çarşamba Akşamları ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden kuruluş Osman dizisinin bu akşam 50. yeni bölümü yayınlanacak.

Burak Özçivit'in Osman karakteri ile adeta gönüllerde taht kurduğu ve mükemmel bir oyunculuk performansı sergilediği yeni bölüm bu akşam geliyor.

Kuruluş Osman dizisinin 50. yeni bölümünde neler yaşanacak merak ediyorsanız makalenin devamını okumanızı tavsiye ediyoruz…

Geçen hafta reytinglerde Sadakatsiz dizisini dahi geride bırakmayı başararak, bütün kategorilerde birincilik alan dizi yeni bölümünde de aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

  • Kara şaman Togay'ın, malhun Hatun'u yarlayarak Osman Bey'e meydan okuması sonrasında; konstantiniyeden yeni birliklerle dönüş yapan Nikola, Flatyosun intikamını almak amacıyla yemin edecektir.
  • Flatyosun anısını yaşatmak amacıyla savaşçı özelliklerine tekrar börünen ve Gladyatör kostümü giyen Nikola, Papa'nın ajanları Süleyman ile Melik aracılığı ile Togay ile bir araya gelecek, ikili ittifakı kararı alırken hedefine söğütü koyacaktır.

Osman Bey Herkesi Şaşırtacak!

Osman Bey, Dündar Bey'in kendini temize çıkarma sunum sonrasında obada bulunan haini bulmak amacıyla yeni yollar ve yöntemler ararken; Cerkutay'ın beklenmedik ihaneti herkesi şaşkına çevirecektir. Malhun Hatun, intikam almak isterken bir kez daha Togay'ın pususuna düşecektir.

Osman Bey ise kendisine kurulmuş olan ittifaka karşılık zekice bir plan gerçekleştirerek adeta herkesi ters köşe etmeyi başlayacaktır.

Kuruluş Osman 50. yeni bölüm bu akşam Atv'de!

Editör: Wan Haber