Her çarşamba akşamı ATV ekranlarında yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkmaya devam eden Kuruluş Osman dizisi, bu akşam 49. yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümde nelerin yaşanacağını merak ediyorsanız makalenin devamını okumalısınız...

Uç obalarını birleştirmek amacıyla hareket eden Osman Bey, Kara şaman Togay ile karşı karşıya gelecektir, Burak Özçivit'in başrollerinde bulunduğu dizinin yeni bölümünde meydana gelecek Onun gelişmeler ile alakalı bütün detaylar nihayetinde ortaya çıktı.

Heyecan içerisinde takip edilen ve ikinci sezonunda da seyirciden büyük bir ilgi görmeyi Başaran kuruluş Osman dizisinde Osman Bey'in Türk oba beylerini bir araya getirdiği toy ve burada yaşamını sürdüren insanlara karşı suikast girişimi damga vuracak. Kara şaman Togay, uç bölgesine gelmek suretiyle dengeleri altüst etmesinin sonrasında Türk ovalarının birlik ve beraberliğini tekrardan tesis etmek amacıyla çeşitli faaliyetlerde bulunan Osman Bey, toplanacak olan toy açısından Türk obalarının beylerine bir çağrıda bulunacak.

Malhun Hatun ile babası umur beyin de katılım sağlayacakları toy açısından üst düzey bir şekilde güvenlik önlemleri alınmıştır.

Fakat buna rağmen yine de Süleyman ile Melik’in yardım etmesi ile içeri sızan Kara şaman Togay, toya bir saldırı düzenleyecek ve düzenlenen Toyda Böylelikle Bir saldırının meydana gelmesi Osman Bey’e olan güvenin sarsılmasına sebep olurken Diğer taraftan; Malhun Hatun yaralanmış olan babasının hesabını sormak amacıyla Togay’ın peşine düşecektir.

Kuruluş Osman 49. yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da Atv'de!

Editör: Wan Haber