Kuruluş Osman dizisinin ekranlara gelen 48. son bölümünde; Dündar, ilk baştan itibaren çevirmiş olduğu kumpasların Su üstüne çıkacağını bildiği için artık Tedbiri elden bırakmayıp çömlekçinin hayatına son vererek akıbetini garantiye almayı başarmıştır. Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde içlerine sızmış olan haininin kimliğini tespit edebilmek amacıyla elinden gelen gayretin tamamını ortaya koyan Osman, haçlılara kurmuş olduğu Pusuda Bayhocanın vurulması ile beraber oldukça üzülmüştür ve derinden etkilemiştir.

Kuruluş Osman 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde; bağlı olunan yere riayet etmek yerine gözünü daha da yükseklere diktikten sonra adeta hainlik kulvarında level atlayan Dündar, Papa'nın yancıları ile ortak hedefler doğrultusunda ittifak kurması ortalığı karıştırdı. Kuruluş Osman dizisinin 47. son bölümünde, ağzından laf almaya çalıştığı sırada çömlekçinin ölümünde kimin parmağı olduğu ve obanın içerisinde hangi kişinin hain olduğu ile ilgili karışıklık diziye damgasını vurmuştu.

Kuruluş Osman 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu, zengin oyuncu kadrosu gereçleri etkileyici olay örgüsü ile başarılı bir proje olma yolunda ilerleme kuruluş Osman dizisinin 48. bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde nelerin yaşanacağını merak ediyorsanız yeni bölümü kaçırmamanızı öneriyoruz.

Kuruluş Osman dizisi 48. yeni bölümüyle 3 Mart çarşamba akşamı saat 20:00’ da sizlerle beraber olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber