TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden kuruluş Osman dizisinin 46. Son bölümünde; nikola'nın çevrilmiş olduğu dolapla hayatını kaybetmenin eşiğine sürüklenmiş olan Osman'ın yardımına malhun Hatun yetişip yardım eli uzatması oldukça dikkat çekiciydi.

Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde; Nikola ile ortak hareket eden ve güçlerini birleştiren targun, Kayı obasına düzenlemiş olduğu bastım gelişiminde etkin bir rol üstlenir hem kutsal emanetlere gasp etmeye kalkışmış anda hep bana başta olmak üzere diğer bütün hafta sonları ve Dündar'a rehinli tutmuştur. Kuruluş Osman dizisinin 46 son bölümünde, tehlikeli oyunlarına bir yenisini daha ekleyen Nikola, Osman'ın içinde bulunmuş olduğu zor durumda kalması adına gerekli olan  proje hazırlanmış olsa da malhun Hatun düşman çatlatacak hamlesi ile bütün kötülükler adeta bertaraf edilmiş olacak.

Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu konu alan dizide birbirinden harika gelişmeler meydana gelecek. 47 yeni bölümde ise daha çok ihanet, vatan sevgisi, ve Çin konuları ekranlara gelecek.

Kuruluş Osman 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaryosunu Ozan Bodur, Mehmet Bozdağ virgüllü Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın Kaleme aldığı, genel yönetmen koltuğunda ise Metin Güney'in oturduğu, gerek zengin oyuncu kadrosu ve gerekse de Etkileyici olay örgüsü ile bütün başarı puanlarını toplamayı Başaran kuruluş Osman dizisinin 47. bölüm fragmanı ekranlara geldi.

46. bölümde meydana gelen gelişmeleri hemen akabinde ise daha çok 47. bölümü odaklanın izleyiciler daha şimdiden arama motorlarında 47. bölümde meydana gelecek olan gelişmeleri neler olduğunu merak etmeye ve sormaya başladılar.

Kuruluş Osman 47. Yeni Bölüm Ne Zaman Ekranlara Gelecek?

Diriliş Ertuğrul projesi Hem Türkiye'de hem de dünyanın çeşitli ülkelerinde adeta etki oluşturan, Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz ile Fethi Bayram ikilisinin oturduğu Bozdağ film farkı ile kaliteli ve iddialı sahneler ortaya çıkaran kuruluş Osman dizisinin 47. yeni bölümü 24 Şubat Çarşamba saat 20:00’ da ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek Sakın kaçırmayın!

Kuruluş Osman dizisi 47 yeni bölümü ile 24 Şubat Çarşamba saat 20:00’ de Atv'de!

Editör: Wan Haber