Masterchef'in iddialı isimlerinden biri olan Uğur Yılmaz Deniz'in diskalifiye edilmesinin ardından yeni adresi belli oldu.

18 yaşındayken henüz sosyal medya ile yeni tanışan Uğur Yılmaz Deniz'in yazdığı sinkaflı küfürler yarışmadan aylar sonra gün yüzüne çıkınca sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Gelen tepkilere sessiz kalmayan Acun Ilıcalı Twitter'dan açıklama yapmıştı. 

Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımda"Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir." açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamanın ardından Uğur Yılmaz geçtiğimiz hafta yarışmaya vedası sosyal medyada olay olmuştu. 

ACUN ILICALI: YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL

Yarışmada şefler Uğur'un diskalifiye edildiğini şefler açıklamıştı. Uğur gözyaşları içinde özür dileyip, yaptıklarından pişman olduğunu açıklarken yarışmacı arkadaşlarının da çok üzgün olduğu ve gözyaşlarına hakim olamadığı görülmüştü.

Tepkilerin odağındaki isim Acun Ilıcalı ise konuyla ilgili olarak "Tweet’ler yenilir yutulur cinsten değildi. Küfür kıyamet... Öyle böyle değil. Sallamış da sallamış. Önüne gelene küfürler etmiş. Etnik kesimlere bile ağza alınmayacak şeyler söylemiş. Kabul edilebilir şeyler değil yazdıkları. Resmen nefretlik" diye konuşmuştu. 

YOUTUBE'DAN YEMEK VİDEOLARI PAYLAŞACAK

Masterchef yarışmacısı Furkan Yalçın'ın yaptığı sosyal medya paylaşımında Uğur Yılmaz Deniz'in yeni adresi belli oldu. 26 yaşındaki Uğur bundan böyle yemek yapmaya Youtube kanalından devam edecek. Uğur Yılmaz Deniz'in kanalında yaklaşık 13 bin abonesi bulunuyor. Yemek videoları çekimlerine başlayan Uğur'un önümüzdeki günlerde videoları paylaşması bekleniyor.

Editör: Wan Haber