Show TV ekranlarında ilgi ile takip edilen Ramo dizisine yeni bir oyuncu transfer oldu. Kurtlar Vadisi dizisinden Aşina olduğumuz Kılıç karakterini oynayan Atilla Olgaç, Ramo dizisinde oynayacak. Ramo dizisine yeni transfer olan oyuncunun kim olduğu ile ilgili sosyal medya başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında çeşitli sorular sorulmaktadır. İzleyicilerin ve dinleyicilerin merak ettikleri soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede.

Başrollerinde Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın oynadığı Ramo dizisine yeni bir oyuncunun transfer edilmesi ile kim olduğu ve yaşam hikayesi merak edilmeye başlandı. Bu aralar sıklıkla oyuncu transferleri gerçekleştiren Popüler dizi Ramo, oyuncu transferlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Ramo dizisine yeni katılım sağlayan oyuncuyu, izleyenler uzun yıllardır yakından tanıyor. Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ramo dizisine, Kurtlar Vadisi dizisinden oyuncu transferi gerçekleşti. Senelerce ekranlarda izleyici ile buluşmuş olan ve izleyenler tarafından tam not almış Kurtlar Vadisi'ne Kılıç karakteri ile can veren oyuncu Atilla Olgaç Ramo dizisine katıldı.

Kurtlar Vadisi Kılıç, Ramo’da Oynayacak!

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden ve her hafta cuma akşamı adeta izleyenleri ekran başına kilitlemeyi Başaran Ramo dizisine katılan Yeni isim, izleyenler tarafından uzun senelerdir bilinen, tanınan, ise bilen bir oyuncudur. Katılım sağlayan yeni oyuncu, Atilla Olgaç oldu. Atilla Olgaç, TV ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi dizisinde bulunmuştu. Kurtlar Vadisi dizisinde KILIÇ karakterine can veren Atilla Olgaç, şimdilerde Ramo dizisinde oynayacak. Osman Sınav'ın dizisi olan Kurtlar Vadisi adlı dizide Necati Şaşmaz ile beraber bulunan Atilla Olgaç, Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç ikilisinin oynadığı Ramo dizisinde de oynayacak.

Atilla Olgaç kimdir?

Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinde oynayacak olan Atilla Olgaç kimdir?  Sorusu merak edilmeye başlandı. Atilla Olgaç, Kurtlar Vadisi dizisi ile ön kazandı. Kurtlar Vadisi dizisinde Kılıç karakterine can veren Atilla Olgaç 28 Temmuz 1944 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 76 yaşındaki Atilla Olgaç, İstanbulludur. Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro yüksek bölümü mezunudur. Kıbrıs Barış Harekatı’na dahi katılmıştır. Gazi unvanını almıştır Kıbrıs Barış Harekatı esnasında. Ayrıca gazi unvanı olan tek sanatçıdır.

Editör: Wan Haber