Ekranların beğeni toplayan ve reyting skorlarını toplayan başarılı dizi gündem olmaya ve başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Cam Tavanlar dizisi seyircilerini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Cam Tavanlar dizisinde birbirinden ünlü oyuncular da gündeme gelmeye devam ediyor. Cam Tavanlar adlı dizide birlikte rol alan iki oyuncunun uyumu dikkatlerden kaçmadı. Güzel oyuncu Bensu Soral ve yakışıklı oyuncu Kubilay Aka birlikte aynı dizide yer alıyor. Cam Tavanlar dizisinden sonra birbirleri hakkında konuşan ikilinin övgü dolu sözleri gündem oldu. 
Kubilay Aka’dan övgü dolu sözler geldi!
Başarılı oyuncu Kubilay Aka, yer aldığı dizide rol arkadaşı hakkında şok sözler söyledi. Kubilay Aka, rol arkadaşı Bensu Soral hakkında açıklamalarda bulundu. Kubilay Aka ile yapılan röportajlarda, ‘Bensu Soral hakkında ne düşünüyorsunuz?’ sorularına cevap verdi. Kubilay Aka, rol arkadaşı hakkında açıklamaları ile gündem oldu. Kubilay Aka, Bensu Soral’e hayran olduğunu ve onu çok beğendiğini dile getirdi. Gündem olan açıklamaları ile söz edilen ikili, hız kesmeden dizilerinde rol almaya devam ediyorlar. Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın uyumları da gözlerden kaçmıyor. 
Kubilay Aka kimdir?
Başarılı oyuncu Kubilay Aka 1995 yılında hayata gözlerini açtılar. İstanbul’da doğup büyüyen başarılı oyuncu Anadolu Üniversitesi mezunu olmuştur. Şarkıcılık ve oyunculuk alanlarından ün yapan Kubilay Aka, yer aldığı projelerde kendini göstermeye devam ediyor. Miray Daner ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen ikili ayrılıkları sonrasında yeni bir aşka yelken açmadılar. 
Bensu Soral kimdir?
Güzelliği ile ön plana çıkan Bensu Soral 1991 yılında hayata gözlerini açmıştır. Türk televizyon dünyasının oyuncusu olan Bensu Soral, başarıları ile ön plana çıkmıştır. Bensu Soral 2018 yılında Hakan Baş ile dünya evine girmiştir. 

Editör: Wan Haber