Bu akşam Kanal D'de saat 20:00’da Kafatası Adası isimli bir film izleyeceğiz, merak ediyoruz Peki bu filmin konusu nedir, Bu filmde kimler oynuyor, saat kaçta yayınlanacak? Merak edilenlerin tamamı bu makalede...  

Kong: Adası filmi konusu ve oyuncuları ile izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. 
Jordan Vogt-Roberts'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve 2017 yapımı filmde King Kong efsanesinin derinlerine inilerek efsanevi gorilin tarihine bakış sağlanmaya çalışılıyor. 

Tam da bu hususta aksiyon ve macera dolu yapım izleyenleri ekranlara bağlayacak. 
Buna göre Kong yani Kafatası Adası filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir soruları ön plana çıkıyor işte cevabı...  

Kong: Kafatası Adası Filmi Konusu Nedir? 
King Kong efsanesinin derinlerine inmek suretiyle skull island filmi, efsanevi gorilin tarihine bir bakış sağlamanıza aracılık edecek.

Askerlerden ve kaşiflerden meydana gelen bir ekip, pasifik okyanusunda keşfedilmemiş bir adaya girer ve ancak efsanevi Kong' da dahil olmak üzere canavarları alanına girdiklerini haberleri yoktur ve böylece efsane artık bundan sonra başlayacak.

 Kong (Kafatası Adası) Filmi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

 Başrollerinde Oscar ödüllü Brie Larson, Tom Hiddleston ile Toby Kebbel oynuyor.  Filmin yönetmen koltuğunda ise Jordan Vogt Roberts oturuyor.   Bu filmin senaryosunu ise Maxi Borenstein, Diyerek Connolley, Corey Hawkins ile John Gatins  imzası var.  Oyuncu kadrosunda Ayrıca Samuel L.  Jackson,  John Goodman  var.
 

Editör: Wan Haber