Bu sezon yeni dizilerdeki artışın hızı kesilmiyor! Yine genç bir oyuncu ekipten oluşana bir dizi daha ekranlarda yer almaya hazırlanıyor! İlk olarak Paramparça dizisinde yer alan hem yakışıklılığı hem de oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Burak Tozkoparan merakla beklenen bu dizinin başrolünde yer almaya hazırlanıyor!

Pastel Film tarafından yapımcılığı yapılacak olan dizi genç kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Doğu Can Anafarta tarafından çekilecek olan dizide yer alacak olan diğer oyuncular da kısa bir süre önce belli oldu! Birsen Altuntaş'a gelen dedikodulara göre ekranların en sevilen iki genç ismi daha dizide yer alacak!

Önümüzdeki aylarda dijital platformlarda gösterime girmesi beklenen Kolej dizisinde Burak Tozkoparan'a eşlik edecek olan iki genç oyuncu daha belirlendi! Hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken ve Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile ekranların en sevilen isimlerinden birisi olmayı başaran Nilsu Berfin Aktaş da Kolej dizisine dahil olan bir diğer isim oldu.

İlk olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile karşımıza çıkan ve ardından Azize, Öğretmen gibi dizilerde de yer alan Efekan Can ise Kolej dizisine dahil olan diğer genç oyunculardan birisi oldu!


Kolej dizisi ne zaman yayınlanacak?
Büyük bir ilgiyle takip edilen Kolej dizisinin çekimleri kısa bir süre sonra başlayacak. Ancak dizinin henüz yayın tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.


Kolej dizisinin konusu nedir?
Kolej dizisinin konusu şu an için bilinmemektedir. Fakat önümüzdeki günlerde dizi hakkında daha çok detayların ortaya çıkması bekleniyor.

 

Editör: Wan Haber