Kendisinden 48 yaş büyük kocası tarafında sokağa atılan Meltem Miraloğlu kayboldu iddiaları gündemde yer alırken güzel oyuncu sessizliğini bozdu.

Türkiye'deyken Hayat Devam Ediyor adlı dizide çocuk gelini oynayan ardından diziyi gerçek hayatına uyarlayarak 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu, yeniden ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Onur Akay, Miraloğlu'nun kocasının kendisini evden kovduğunu kayıp olduğunu söylemişti.

Miraloğlu, bu iddiaların ardından da ortaya çıkmamıştı ki sonunda hayatta ve kayıp olmadığına dair bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Miraloğlu'nun neden suskun olduğu da açıklığa kavuştu.

Sosyal medya hesabından babasının vefat ettiğini duyuran Miraloğlu, ''Neden sessizlik çünkü; 'Daha yeni babam öldü. 54 yaşındaydı'' mesajını paylaştı.

Öte yandan Onur Akay'ın iddiaları ise şoke etmişti.  Akay, Miraloğlu’nun, kocası tarafından evden atıldığını ve kendisinden haber alınamadığını yazmıştı.

Ayrıca Onur Akay, OnurAkayMedya YouTube Kanalı’nda Meltem Miraloğlu'nun 2019 yılında kendisi ile yaptığı ve ağızları açık bırakan röportajı ilk kez yayınlamıştı.

''Meltem Miraloğlu, oynadığı rolü resmen gerçek hayatta yaşadığını, 2019 yılında bakın bana nasıl anlatmıştı'' diyen Akay, şunları yazdı:

''Green Card almak için 80 yaşındaki adama olta attığını bana söyleyen Meltem Miraloğlu, şimdilerde çok zor günler geçiriyor. Patrick, onu maalesef evden atmış. Kaldığı eyalette herkes onu merak ediyor.''

''Türkiye'de ailesinin de haber alamadığını öğrendiğim Meltem Miraloğlu, bu soğuk ve karlı kış günlerinde bir sırt çantası ile Amerika sokaklarında perişan halde görülmüş.''

''Amerika'ya ilk gittiğinde New Jersey'de kalan ve orada büyük sorunlar yaşayan Meltem'e, Onur Akay Medya yazarı Ülkü Gözen Stewart ve eşi Oğuz Safoğlu Stewart sahip çıkmıştı. Stewart ailesi Meltem'e evini açmıştı.''

''Ancak Meltem, onların yan komşusuna olta atarak, bizim yazarımızı ve eşini çok üzmüştü. Oğuz'la konuştum ve bana, 'Her şeye rağmen onu merak ediyoruz. Bize gelmeye yüzü olmayabilir ama gelsin, her türlü kapımız ona açık ve yardım ederiz.''

Onur Akay: Sevgili Meltem Miraloğlu, madem her şeyi açık açık konuşmak istiyorsun. Ben de bunları ya köşe yazısı olarak yazacağım, ya da şimdi sorduğum sorulara verdiğin cevapları röportaj olarak yayınlayacağım. Şu anda Türkiye senin bu evliliğini ve ilginç detayları bilmiyor. 80 yaşındaki Partick önce seni evlat edindi ve kızı olarak evine aldı, sonra karısı oldun Bu evlilik nasıl oldu?

Meltem Miraloğlu: Ben ona olta attım. Dedim ki eğer dedim bak evlilik olarak da istiyorsun evetim dedim, kızın olarak almak istiyorsan ona da evetim dedim. Çünkü Pat bana böyle evlilikle alakalı bir şeylerden bahsediyor. Oysa baba falan diyordum adama.

Meltem Miraloğlu: Şimdi öyle görünce ben bir anda şok oldum. Bu adam belli ki dedim hani ne şey olarak alacak ne de şey olarak alacak. Sen dedim evlenmek istiyorsan, bana aşıksan lütfen bunu söyle. Evet dedi. Sonra itiraf etti. Bir baktım aha dedim Meltem sen olta atarsın al sana olta. Kabul ettim gittik evlendik yani.

Onur Akay: Peki şimdi memnun musun hayatından Meltem?

Meltem Miraloğlu: Kafam çok rahat oldu.

Meltem Miraloğlu: Kabul ettim ben. Adam karısı olarak aldı beni. Dudağımdan öpüyor ben izin veriyorum yani. Adam bayağı benimle birlikte olmak falan istiyor yani.

''Ailen, seni tanıyanlar herkes merak içinde. Onları habersiz bırakma Meltem'' sözleriyle Meltem Miraloğlu’na seslenen Onur Akay, şu ifadeleri kulandı:

''Green Card alamayan ve Instagram adresini de kapatan Meltem Miraloğlu, en ufak bir hatasında sınır dışı edilebilir. Bir bayan için Amerika sokaklarındaki tehlikeyi ise düşünmek bile istemiyorum.''

Editör: Wan Haber