Bilindiği gibi ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, uzunca bir aradan sonra tekrardan dizi setlerine dönüş yapıyor. Bunu müjdeleyen Proje ise Bir Denizaltı Hikayesi isimli netflix platformunda yayınlanacak olan dizidir. Bu dizinin setine ve oyuncu kadrosuna yepyeni isimler katılım sağladıkça bu satırlardan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Özge Özpirinççi tam 3 sezon boyunca Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan kadın isimli dizide harika bir performans sergilemişti.

Özge Özpirinçci ile Kıvanç Tatlıtuğ'u netflix dizisi Bir Denizaltı Hikayesi projesinde buluşturmak, Aslında izleyicilerdeki heyecanı daha da fazla artırıyor. İzleyiciler ya da hayranlar dizinin ne zaman başlayacağı ile ilgili ya da ikilinin nasıl bir uyum sağlayacaklarını şimdiden merak etmeye başladı. Fakat diğer taraftan Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizinin son zamanlarda çokça konuşulmasının en büyük sebeplerinden bir tanesi ise bu diziye katılım sağlayan bomba gibi transferlerin ardı arkasının kesilmemesidir.

Kırmızı Oda dizisinde oynayan Nihal yani Ecem uzun ile Ayşe, yani Meriç Aral bu yeni dizide yine buluşacaklar. Ayrıca Şeref Bey isimli dizide luran karakterine hayat veren Ertan Saban ile masumlar Apartmanı dizisindeki Uygar karakterine can veren Alper Saldıran da yine aynı şekilde Kıvanç Tatlıtuğ’un netflix dizisi bir denizaltı Hikayesi isimli projede beraber oynayacaklar.

Güçlü kadrosu ve değişik senaryosu ile fark yaratmaya çalışan bir denizaltı hikayesi dizisinin 2021 senesine damga vurması bekleniyor.

Editör: Wan Haber