Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu romanında uyarlanan diziyle buluşma fırsatı yakalayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem yeniden aynı projede yer alıyor! Bir döneme damga vuran dizide amca-yeğen rolüyle ekran karşısında olan ikili bu sefer baba-oğul olarak izleyicilerin karşısına çıkacak!


Şu an Kanal D ekranlarında hala tekrarları yayınlanmakta olan Aşk-ı Memnu dizisi büyük bir ilgiyle izleniyor. Aradan yıllar geçmesine rağmen izleyicinin izlemekten keyif aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan karakterini canlandıran usta oyuncu Selçuk Yöntem ve Behlül karakteri ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinden detaylar açıklandı!


Netflix'te yayınlanacak!
Ekranların en sevilen iki oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem 'Bir Denizaltı Hikayesi' isimli bir dizide rol alacak. İkilinin rol alacağı dizi ise Netflix platformunda yayınlanacak. Önümüzdeki günlerde çekimlerinin başlanması beklenen dizinin Netflix platformunda izleyiciye sunulacağı açıklandı! Özge Özpirinçci'nin de kadın başrol olduğu Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin ilk sezonunun sekiz bölüm olacağı biliniyor! Tolga Karaçelik tarafından yönetilecek olan dizinin senaryosunu ise Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı kaleme alıyor.
Aşk-ı Memnu dizisinin hayranları ise ikilinin yeniden aynı projede yer alacağı haberine oldukça sevindi! Yeniden aynı dizide izleme fırsatı bulacağımız Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem’den ise henüz diziyle ilgili bir açıklama gelmedi. 


Bir Denizaltı hikayesi ne zaman yayınlanacak?
Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu olan Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin Netflix platformunda yayınlanacağı biliniyor fakat dizinin tam yayınlanma tarihi şu an kesin olarak belirlenmedi.


 

Editör: Wan Haber