Kırmızı Oda Yeni Bölüm Ne Zaman?

OGM Pictures’in yapımını üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin gerçek hayat hikayelerini içinde taşıyan eserlerinden uyarlanan kırmızı oda TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. 19. bölümü ile AB20 ile AB kategorilerinde bir olmayı başaran kırmızı oda dizisi Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı devam ettirdi.

Arka Sokaklar dizisi ile küçük bir fark ile Total grubunda Kırmızı Oda’dan birinciliği almayı başardı. Binnur Kaya’nın başrollerinde bulunduğu TV8 ekranlarının sevilen dizisi, yürek yakan hikayeleri ile yine ekran başındakilere duygu dolu dakikalar yaşatırken, kimi sahnelerde ekran başında ağlayanlar dahi oldu.

Peki Dizinin 19.Bölümünde Neler İzledik?

Kırmızı oda dizisinin 19. bölümünde Boncuk, yani Burcu Biricik küçük yaştan itibaren annesinin başına gelen talihsiz olaylardan sonra Can ile yaşamış olduğu güzel anılardan bile pişmanlık duyarken, artık hayal ve gerçek dünyayı ayırt edemez bir hale geldiğinin farkına Varan Doktor hanım ona inanmayı seçmiştir.

Doktor hanım ise İçine kapanık duruşunun ardından babasını küçük yaşta kaybetmesinin acısı olduğuna işaret etmektedir.

KUMRU YEN BÖLÜMDE NE ANLATACAK?

Kumrunun yani Aslıhan Gürbüz’ün kendisine yalan söyleyip doğum gününde para karşılığı satan Yavuz ile korkmuş.

Doktor Hanım’ı da gözyaşları içerisinde bırakmışlar, kırmızı oda dizisinin yeni bölümü 15 Ocak Cuma akşamı TV8 ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Yepyeni bir konu yepyeni bir argüman ile karşımıza çıkacak bu diziyi kesinlikle kaçırmayın!

Editör: Wan Haber