Binnur Kaya’nın Doktor hanım olarak başrollerde bulunduğu dizinin yeni bölümünde boncuk ile Kumru’nun hayat hikayelerinin detayları ile ilgili çok şey öğreneceksiniz.

Burcu Biricik’in harika bir oyunculuk performansı sergilediği boncuk'un iyileşmeye başladığı anlara şahitlik edecek olan seyirciler, bayağı duygusal anlar yaşayacak.

Doktor hanımın vermiş olduğu ilaçlar aracılığı ile halüsinasyonlardan kurtulup artık Gerçek hayatla yüzleşmeye adım atan boncuk'un aşkı Can hususundaki gerçeklerin de artık gün yüzüne çıkacağı bir bölüm olacak.

Boncuk sağlığına kavuşur fakat çok da mutsuz ve yorgun görünüyor. Kumru karakterine hayat veren oyuncu ise Doktor hanım ile hikayesinin ayrıntılarını paylaşmaya devam edecek.

Aslıhan Gürbüz’ün yüksek performansı ile ilgi gören Kumru’un hikayesi yine aynı şekilde izleyicilerden tam not alacak.

Yavuz’un peş peşe yapmış olduğu kötülüklerden sonra sevilmeyi hak etmediğine inanmış Kumru, Doktor hanımın desteği sayesinde kendini bağışlaması gerektiğini fark edecektir. Karanlığın içerisinde hayatta kalmak amacıyla çağırıp, kumrunun Başından Geçenler izleyicileri yine çok derinden etkileyecek gibi görünüyor.

Kırmızı oda dizisinde Ayrıca Ayşe hususunda da önemli gelişmeler meydana geliyor. Doktor hanım, Doktor Ayşe’yi şimdi kendisi ziyaret eder ve babasının hayatını kaybetmesinden bahsetmiş olduğu suçluluk duygusunun ardından aynı evi paylaştığı dayısı ile kurmuş olduğu güçlü Bağları anlatır.

Editör: Wan Haber