Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kırmızı Oda dizisi izlemek isteyen izleyiciler Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, Kırmızı Oda 18. bölüm bugün var mı, Kırmızı Oda son bölümde neler oldu, şeklinde aramalar yapıyor. İşte, detaylar...
Diziseverlerin merakla beklediği Kırmızı Oda bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kırmızı Oda dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, Kırmızı Oda bölüm bugün mü, Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.

KIRMIZI ODA NE ZAMAN?

Kırmızı oda, bu akşam 20.00 de yeni bölümü ile ekranda olacak.

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004'te yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlama bir dizidir.[6] Dizide, İstanbul'da psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatrist olan Doktor Hanım'a ve diğer psikiyatrlara başvuran danışanların hikayeleri anlatılmaktadır.

Dizinin yapım şirketi olan OGM Pictures daha öncesinde Doğduğun Ev Kaderindir sonrasında ise Masumlar Apartmanı romanlarından da uyarlama dizi yapmıştır. 2020'nin Temmuz ayında duyurulan dizinin senaristi Kızım ve Hekimoğlu'nun da senaryosunu yazan Banu Kiremitçi Bozkurt'tur.[6] Cem Karcı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin TV8'de yayınlanacağı duyuruldu.

4 Eylül 2020 Cuma akşamı yayınlanan ilk bölüm, 6,10 reyting ve yüzde 19'luk izlenme payı ile AB grubunda günün en çok izlenen programı oldu.

">KIRMIZI ODA SON BÖLÜMÜ VE YAYINLANACAK BÖLÜMÜN FRAGMANI İZLE

kaynak:haberler.com

Editör: Wan Haber