TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden kırmızı oda dizisinde izleyiciyi derinden etkileyen bir hikaye daha ekranlara geldi. Burcu Biricik’in Can vermiş olduğu boncuk karakterinin hikayesi hiç umulmadık bir biçimde tamamlandı.

 Boncuğun yaşamış oldukları ekran başındakileri Hüzün içerisinde sarsarken, bir biçimde onun kurtulması Ümit edilmişti Fakat olmadı.

Binnur Kaya’nın can verdiği Doktor hanım boncuk açısından çok fazla gayret gösterse de ailesine Onun bir an önce hastaneye yatırılmasını dile getirse de kabul ettiremedi.

 Netice itibari ile boncuk da ilaçları içmeyi ve gerçekle yüzleşmeyi reddederek Hayal dünyasına katılmayı tercih etti ve adeta ölümüne doğru hızlı adımlarla koştu.

Dizinin Cuma akşamı ekranlara gelen son bölümünde ise boncuk karakterinin üzerindeki gelinlikle hayalinde görmüş olduğu Can'a gülümseyerek koştuğu anlarda Bir kamyonun ona çarpmasıyla adeta herkesi irkilten bir sahne meydana geldi.

Boncuk yerde gelinliği ile kanlar içinde yatarken Hem ağlıyor hem de aynı zamanda Doktor hanımın ona uzatmış olduğu evi görüyordu.

Fakat yine de boncuğun gözleri açıktı, ağlıyordu. Fonda ise Şebnem Ferah’ın Hoşçakal adındaki parçası çalıyordu. Onun öldüğünü hiç kimse düşünmek dahi istemedi ve bir sonraki hafta hikayesinin devam edebileceği tahminleri dahi ancak durumun böyle olmadığı Anlaşıldı.

Burcu Biricik’in bütün ekiple yönetmen Cem Karcı ve oyuncularla vermiş olduğu pozlardan sonra diziye veda etmesi ile anlaşıldı ki Boncuk'un hikayesi de orada öylece bitmişti.

Eğer ki iyileşirse yeniden eşiyle beraber Hollanda’ya gitme ihtimali de boncuklu Aslında korkutmuş, İlaçlarını kullanmayınca da iyice travmaları artmış, hatta Ablası, eniştesi ve kocasını fare zehiri ile öldürmeye bile teşebbüs etmişti.

Editör: Wan Haber