TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Kırmızı Oda Dizisi 5 Şubat Akşamı 23. Bölümü İle Ekranlara Gelecek. Boncuk ’un hikayesinin tamamlanmasının sonrasında yeni bir karakterin dahil olacağı Kırmızı Oda dizisine Pınar Deniz konuk olacak.

Psikolog Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun içi kitabından uyarlanan ve gerçek bir yaşam öyküsünün dile getirildiği Kırmızı Oda dizisine her hafta yeni oyuncular konuk olmaya devam ediyor.

5 Şubat 2020 Cuma akşamı 23. bölümü ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Kırmızı Oda Dizisinin Fragmanı videosu ekranlara geldi. Pınar Deniz'i görenler oldukça heyecanlandı.

 Bunun ardından Pınar Deniz Kırmızı Oda’da kimi canlandıracak bu merak edilmeye başlandı.

Kırmızı Oda Pınar Deniz Kimdir?

10 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Dünyaya geldi, 2 yaşından itibaren İstanbul Tarabya’da yaşamını sürdürdü.

İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim almış fakat mezun olamamıştır. Bir projede Can Yaman ile beraber rol alacakken Can Yaman’ın tutumları sebebiyle bu projeden vazgeçmiştir. İlk oyunculuk deneyimini ise 2014 senesinde ekranlara gelen Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klipinde da rol almıştır. 2016 ile 2018 seneleri arasında ekranlara gelen Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterine Hayat verdi. Netflix platformunda ekranlara gelen Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini oynamış ve geniş kitleler tarafından Sevilmiş.

Şimdi ise kırmızı oda dizisinde oynayacak.

Editör: Wan Haber